مقالات بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی

دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی , مقالات بازاریابی و فروش , مقاله در مورد بازاریابی, مقاله ترجمه شده در مورد بازاریابی , راهکارهای افزایش فروش

مقالات بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی

دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی , مقالات بازاریابی و فروش , مقاله در مورد بازاریابی, مقاله ترجمه شده در مورد بازاریابی , راهکارهای افزایش فروش

پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی صدفی

پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی صدفی

پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی صدفی

دسته بندیتولیدی
فرمت فایلppt
حجم فایل349 کیلو بایت
تعداد صفحات76
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی صدفی

شامل 76 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

مقدمه

طبقه بندی قارچها

تقسیم‌بندی قارچ‌ها از نظر نوع دریافت مواد غذایی

تقسیم‌بندی قارچ‌ها از لحاظ نوع زندگی

چرخه زندگی قارچ

تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی

قارچ‌های سمی و خوراکی

مزایای کشت قارچ خوراکی نسبت به دیگر محصولات کشاورزی

خواص غذایی و درمانی قارچ

شناخت قارچ صدفی oyster mushroom

ارزش غذایی و خواص دارویی قارچ صدفی

سوابق کشت قارچ صدفی در ایران

گزینه‌های مشهور قارچ صدفی

معروف‌ترین گونه‌های پلوروتورس عبارتند از:

مراحل کاشت و پرورش قارچ صدفی

نحوه تیغ زدن

نحوه چیدن

منابع

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مقدمه

انسان از هزاران سال گذشته از قارچ‌ها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمین غذا استفاده کرده است. قارچ‌ها که بیشتر در مناطق جنگلی به صورت خودرو رشد می‌کنند به علت بالا بودن پروتئین به‌عنوان پروتئین جنگل معروف شده‌اند. زمین‌هایی که دارای خاک غنی از مواد آلی هستند مکان مناسب برای رویش قارچ‌ها می‌باشند.

استفاده از قارچ‌ها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا این که اولین بار قارچ خوراکی به صورت تصادفی در غار پرورش یافت. در جنگ فرانسه با روسیه که ارتش ناپلئون شکست خورد، یکی از سربازان فرانسه که با اسب خود در حال فرار بود چند روز در غاری مخفی شد. وی پس از چند روز متوجه شد روی پهن اسب، قارچ رشد کرده است. وی پس از بازگشت به کشور خود این اتفاق را برای دوستان خود تعریف کرد و یکی از آنها ایده پرورش قارچ در غار را عملی کرد. علت رشد قارچ در غار مناسب بودن شرایط محیطی از لحاظ رطوبت، دما، تهویه و تاریکی در صورت مهیا شدن بستر رشد قارچ (پهن اسب) می‌باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.