مقالات بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی

دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی , مقالات بازاریابی و فروش , مقاله در مورد بازاریابی, مقاله ترجمه شده در مورد بازاریابی , راهکارهای افزایش فروش

مقالات بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی

دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی , مقالات بازاریابی و فروش , مقاله در مورد بازاریابی, مقاله ترجمه شده در مورد بازاریابی , راهکارهای افزایش فروش

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

دسته بندیشیمی
فرمت فایلppt
حجم فایل746 کیلو بایت
تعداد صفحات29
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن

شامل 29 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

- با کاهش محتویات چربی پنیر پیتزا زیر 10% تغییرات زیر بوجود می آید :

روشهای تولید پنیر پیتزای کم چرب :

  • روشهای پردازشی :
  • پنیر پیتزای کم چرب
  • کشت های آغاز گر
  • پنیر پیتزای کم چرب متأثر از EPS ، اسیدی کردن و کنسانتره Pro آب پنیر :
  • اثر کاهش کلسیم بر کاهش چربی پنیر پیتزا :
  • استفاده از جایگزین های چربی :
  • استفاده از اینولین بعنوان جایگزین چربی بر پایه کربوهیدرات :
  • تغییرات عملکرد و بافت پنیر پیتزای کم چرب در ارتباط با پروتئولیز ،
    جایگزین های چربی و استارتر (EPS ) :
  • پروتئولیز :
  • ریز ساختار پنیر :
  • خصوصیات ذوب شدن پنیر

و... .

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

  1. پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود.
  2. پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است.
  3. در 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است.
  4. رهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، باعث افزایش خرید مصرف کنندگان از این پنیرها بوده است.(4)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.