مقالات بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی

دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی , مقالات بازاریابی و فروش , مقاله در مورد بازاریابی, مقاله ترجمه شده در مورد بازاریابی , راهکارهای افزایش فروش

مقالات بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی

دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی , مقالات بازاریابی و فروش , مقاله در مورد بازاریابی, مقاله ترجمه شده در مورد بازاریابی , راهکارهای افزایش فروش

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

دسته بندیفنی و مهندسی
فرمت فایلppt
حجم فایل561 کیلو بایت
تعداد صفحات26
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

شامل 26 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

روشهای نگهداری مواد غذایی

اشعه دهی(Irradiation )

مزایای اشعه دهی

دوز جذب شده

روش های اشعه دهی

کاربرد اشعه دهی در مواد غذایی

غلات:

مزایای اشعه دهی

محدودیت های اشعه دهی

تشعشعات مورد استفاده درصنایع غذایی

عوامل مؤثر بر کارایی اشعه ماوراء بنفش

انواع تشعشعات یونیزه

اشعه گاما وکاتدی

اثرمیکروب کشی دوز مشخصی از اشعه به عوامل زیر وابسته است:

بعضی از تغییراتی که دراثر استریلیزاسیون مواد غذایی با اشعه به وجود می آیند عبارت انداز:

موارد استفاده از تکنیک های هسته ایی در حفظ و نگهداری مواد غذایی و افزایش تولید :

مایکرو ویو در صنایع غذایی

اثرات کلی پرتوهای یونیزه

کاربرد پرتوهای یونیزه

و... .

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

روشهای نگهداری مواد غذایی

  • الف)روشهای فیزیکی

در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود.

  • ب)روشهای شیمیایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.