مقالات بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی

دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی , مقالات بازاریابی و فروش , مقاله در مورد بازاریابی, مقاله ترجمه شده در مورد بازاریابی , راهکارهای افزایش فروش

مقالات بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی

دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی , مقالات بازاریابی و فروش , مقاله در مورد بازاریابی, مقاله ترجمه شده در مورد بازاریابی , راهکارهای افزایش فروش

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

دسته بندیعلوم پزشکی
فرمت فایلppt
حجم فایل1.162 مگا بایت
تعداد صفحات71
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت اصول صحیح تغذیه

شامل 71 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

غذا چیست؟

ماده مغذی چیست؟

الگوی تغذیه ای صحیح چیست؟

گروههای اصلی غذایی:

هرم غذایی

گروه نان و غلات

مقدار توصیه شده گروه نان و غلات:

گروه سبزی ها

نحوه صحیح شست و شوی سبزیجات:

رنگ قرمز:گوجه فرنگی،فلفل قرمز،فلفل دلمه قرمز،چغندر

رنگ زرد و نارنجی:هویج،زردک،
سیب زمینی،کدوحلوایی،فلفل دلمه زرد یا نارنجی

رنگ سفید:سیر،پیاز،شلغم،کلم سفید،گل کلم،پیازچه

رنگ آبی،ارغوانی یا بنفش:بادمجان و انواع کلم

رنگ سبز:خیار،انواع کلم های برگ سبز،کلم بوکلی،کاهو،انواع سبزی خوردن،نخود سبز،لوبیا سبز و...

گروه میوه ها

مقدار توصیه شده گروه میوه ها:

و... .

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

غذا چیست؟

  • به مواد جامد و مایعی اطلاق می شود که بعد از مصرف :
  • حس گرسنگی را برطرف نماید.
  • انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند.
  • قادر به تامین مواد اولیه جهت رشد و نمو باشد.
  • قادر به ترمیم بافتها باشد.
  • قادر به تنظیم درجه حرارت بدن باشد.
  • قادر به تنظیم فعل و انفعالات بیوشیمیایی باشد.
  • فعالیت مناسب فرد راتضمین کند.
  • نیازهای روانی فرد را تامین کند.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.