مقالات بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی

دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی , مقالات بازاریابی و فروش , مقاله در مورد بازاریابی, مقاله ترجمه شده در مورد بازاریابی , راهکارهای افزایش فروش

مقالات بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی

دانلود رایگان پاورپوینت بازاریابی و فروش , پاورپوینت بازاریابی , مقالات بازاریابی و فروش , مقاله در مورد بازاریابی, مقاله ترجمه شده در مورد بازاریابی , راهکارهای افزایش فروش

پاورپوینت مدیریت هیجانات

پاورپوینت مدیریت هیجانات

پاورپوینت مدیریت هیجانات

دسته بندیروانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایلppt
حجم فایل1.62 مگا بایت
تعداد صفحات59
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت مدیریت هیجانات

شامل 59 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

راهنمای عملی مربیان و والدین:

- چگونه به کودکان کمک کنیم هیجانات خود را بشناسند؟

- چکونه به کودکان کمک کنیم هیجانات خود را مدیریت کنند؟

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

مهارت شناخت و مدیریت هیجانات

  • بر اساس دیدگاه فیلیپ رایس (1992) و از جمعبندی نتایج پژوهشی که منجر به تدوین کتابچه ها گردید، هیجانات در سه دسته زیر مد نظر قرار گرفتند:
  • سخنی با بزرگترها
  • هیجان ها احساساتی درونی و تجاربی فردی در پاسخ به محرک ها هستند که با برانگیختگی فیزیولوژیک همراه و به پاسخ های رفتاری منجر می شوند.
  • سؤال مهمی که در مورد هیجان­ها وجود دارد این است که چند هیجان وجود دارد؟ برخی دیدگاه­ها بر هیجان­های اصلی تأکید می­کند(مثل خشم، ترس) و به هیجان­های ثانوی یا اکتسابی کمتر اهمیت می­دهند. برخی دیدگاه­ها، به اهمیت هیجان­های اصلی معتقدند ولی تأکید دارند که جالب بودن تجربه هیجانی به خاطر تجربیات فردی، اجتماعی و فرهنگی است. بنابراین، ماجرای مهم و جالب در هیجان، به هیجان­های پیچیده (ثانوی و اکتسابی) مربوط می­شود.
  • این کتاب در خصوص تعداد هیجانات، دیدگاه فیلیپ رایس (1922) که اذعان دارد یکی از طبقه بندی­های مفید در خصوص تقسیم­بندی هیجا­ن­ها را ارائه نموده­، مدنظر قرار داده است. در این دیدگاه تقسیم بندی هیجان­ها به سه گروه بر مبنای تأثیر و نتیجه آنهاست:
  • حالات شادمانه- هیجان های مثبت محبت، عشق، شادی و لذت.
  • حالات بازدارنده- ترس یا وحشت، دلهره یا اضطراب، غم یا اندوه، شرم، پشیمانی یا گناه و انزجار.
  • حالات خصمانه- خشم، نفرت، تحقیر و حسادت.
  • همه افراد این حالات را در زمان­های مختلف تجربه می­کنند، ولی حالاتی که غلبه بیشتری بر آنان دارند تأثیر بیشتری بر رفتار و حیات آنان خواهد داشت. علاوه بر این گزینش نوع غالب هیجان به نوبه خود، به خود فرد و رویدادهایی که در طول حیات با آن برخورد کرده، منوط خواهد بود. بنابراین لازم است به منظور برخورداری از شخصیتی سالم، افراد به کونه­ای تربیت شوند که بتوانند با شناخت درست از هیجانات مختلف و نحوه بروز و علائم و میزان متعادل بروز به مدیریت صحیح هیجانات خود بپردازند.
  • به همین منظور این کتاب به دو بخش شناخت هیجانات و مدیریت هیجانات تقسیم می شود. در بخش اول برای شناخت هیجانات مختلف به کودکان، هر یک از هیجانات به صورت کاربردی توضیح داده می شود و سپس متناسب با هر هیجان مجموعه ای با عنوان جعبه آموزشی که شامل تعریفی از هیجان، نحوه بروز صحیح هیجان، علائم بروز هر هیجان و فعالیت های کمک آموزشی شامل داستان، بازی، شعر طراحی شده است تا به این ترتیب به تثبیت شناخت در کودکان کمک شود.
  • در بخش دوم، مدیریت هیجانات به صورت یک فرایند طراحی شده است که در آن با طی کردن گام های مختلف سعی در آموزش نحوه مواجهه صحیح با هیجانات می شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.